Welkom bij Schipper Vlees & BBQ, uw vertrouwde adres voor de heerlijkste BBQ pakketten in Arnhem en omstreken! Wij zijn er trots op u een breed scala aan smakelijke en verse BBQ-producten aan te bieden, rechtstreeks geleverd aan uw deur. Onze passie voor kwaliteit en service zorgt ervoor dat u geniet van de perfecte BBQ-ervaring, elke keer weer.

Assortiment:
Bij Schipper Vlees & BBQ hebben we een uitgebreid assortiment BBQ pakketten om aan ieders smaak en wensen te voldoen. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en smaak, zodat u altijd verzekerd bent van een overheerlijke maaltijd.

Bezorging:
Wij begrijpen dat u uw BBQ pakket zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare bezorgservice in Arnhem en omgeving. U ontvangt uw BBQ pakket binnen twee werkdagen al in huis! Bovendien bezorgen wij van maandag tot en met zondag, zodat u elk moment kunt genieten van een heerlijke BBQ met familie en vrienden in Arnhem.

Bestelproces:
Het bestellen van uw BBQ pakket is eenvoudig en snel via onze gebruiksvriendelijke webshop. Kies uw favoriete pakket, voeg eventuele extra's toe en vul uw gegevens in. U kunt veilig online betalen via iDeal, of contant bij aflevering. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Bent u klaar om te genieten van de heerlijkste BBQ pakketten in Arnhem? Schipper Vlees & BBQ staat garant voor topkwaliteit, een uitstekende service en snelle bezorging. Bekijk hier onze pakketten en bestel vandaag nog uw favoriete BBQ pakket en laat u verrassen door de smakelijke mogelijkheden. Eet smakelijk!