2020_10_19_0031_EDW_Rookworsten_klein.jpgOver Schipper Vlees & BBQ

Passie voor het slagersvak: dat proef je terug in de producten van Schipper Vlees & BBQ.

Ons bedrijf Schipper Vlees & BBQ biedt een breed pakket aan mogelijkheden als het gaat om vlees. We leveren complete barbecuepakketten, van kleine gezellige barbecue tot spetterend bedrijfsfeest, niets is ons te gek. Schipper Vlees & BBQ levert ook aan horeca, slagers en groothandel. We denken met de kok mee zodat er weer een verrassend menu op de kaart kan. En we ondersteunen bij het uitbreiden van het assortiment van de slager of groothandel.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.
Contact

Expert in worsten maken

Vanuit een ambachtelijke discipline produceren wij dagelijks vers onze worsten, van hoge kwaliteit.

Door op juiste wijze machines en ambacht te combineren, kunnen wij smakelijke eindproducten blijven leveren vanuit onze eigen worstenmakerij. Altijd bezig met topkwaliteit en dat proef je.

Schipper Vlees & BBQ denkt met je mee

Of je nou een barbecue organiseert en er een geslaagde dag van wilt maken. Of je een slager bent die graag net even andere producten aan je klanten wilt verkopen. Of ben je een kok en wil je de gasten een heerlijk gerecht bieden? Wij begrijpen al die wensen als geen ander en denken dan ook graag met je mee. Door jarenlange ervaring en een hoge standaard als het gaat om kwaliteit, weten we regelmatig de verwachtingen te overtreffen. We denken in oplossingen: alles is mogelijk.

Een goede service maakt het compleet

Naast kwaliteit staan wij ook voor perfecte service. Bij ons heb je persoonlijk contact en zijn de lijntjes kort. Zo kunnen we snel schakelen, ook als er onverhoopt iets mis gaat. Neem direct contact op en wij regelen het. Wij laten je barbecue slagen.

Voordelen Schipper Vlees & BBQ

        Kwaliteit gegarandeerd.

        Wij ontzorgen met goede service.

        Wij denken mee in oplossingen.

Al meer dan 60 jaar specialist in het slagersvak

1960 De slagerij Schipper Vleeswaren wordt opgericht door Dik Schipper in Velp. Als specialist in rookworsten produceert Dik ook voor collega-slagers

1978 Zoon Roel Schipper haalt zijn vakdiploma en stapt in het bedrijf

1980 Het bedrijf is zo succesvol dat zij meer ruimte nodig hebben: een modern vleeswarenbedrijf wordt in Zevenaar opgebouwd.

1995 Roel en zijn echtgenote José zetten het bedrijf voort.

2006 Bryan en José Greven starten het bedrijf Bryan uw Vleeskoerier

2015 Bryan uw Vleeskoerier groeit uit zijn jas en dus besluiten Roel en Bryan hun krachten te bundelen.

2020 Roel komt te overlijden en twee jaar later stapt zijn vrouw uit het bedrijf. Bryan en José Greven zijn vastberaden om het bedrijf én het succes voort te zetten.

Over Bryan en José Greven

Bryan komt uit een slagersfamilie, dus de liefde voor het vak is er met de paplepel ingegoten. Als hobby start hij met het leveren van barbecuepakketten. Die hobby is inmiddels allang uitgegroeid tot een professioneel onderdeel van het bedrijf. En daarin hebben Bryan en José een duidelijke visie: “We leveren alleen vlees met de beste kwaliteit, tegen een goede prijs. We verkopen dan ook alleen producten wat we ook zouden eten.” José zorgt ervoor dat alles aan de achterkant goed geregeld is. Want ook perfecte service staat bij hen hoog in het vaandel.

Nieuwsgierig? Bestel vandaag nog onze BBQ pakketten

Bestel direct